Configuration des menus dans le panneau d'administration

Se connecter

Description

174 ronaldo drakt MarieL
Med kroaten som finner sin beste form, Jovic i målene og Bale tilbake involvert, kommer alt sammen for Zidane med Manchester City i horisonten.
Maestroen Modric hadde spilt i Valverde. Han hadde kjørt kampen fra midtbanen og gjort en tøff kamp grei.
Modric spilte Karim Benzema gjennom midten, og han forsinket intelligent pasningen og ventet på at Lucas skulle løpe inn bak Osasuna -forsvaret og skyte forbi Herrera som fikk en hånd til skuddet, men klarte ikke å holde ballen utenfor.
kjøpe fotballdrakter
Lucas satte dagslys mellom Real Madrid og Osasuna. Innbytteren, som erstattet Bale på 70 minutter, fikk den tredje med fem minutter igjen.
Ramos var ikke den siste grenseutfordringen i spillet. Nacho Vidal fløy inn i Fede Valverde og fikk gult kort. Og Inigo Perez gikk deretter sent inn på Lucas Vazquez og ble, i likhet med Ramos, ikke engang advart.
psg drakt
Osasunas brennende fans var sure. Ramos hadde sluppet unna med en forferdelig utfordring på Ruben Garcia tidligere. Kapteinen burde vært kåret og kortet kunne ha vært rødt, men foulen på Ruben Garcias venstre ankel gikk ustraffet og nå var han hadde reist seg for å nikke laget sitt i ledelsen.
Sergio Ramos tok Real Madrid foran, og satte kursen på av nært hold da Luka Modric sitt dype hjørne ble headet tilbake over målet av Casemiro.
Gareth Bale var i laget for sin første start i ligaen siden 4. januar, og på 33 minutter var han involvert i utligningen. Skuddet hans var halvt blokkert, og da det ballong opp til den imponerende Isco, dundret han forbi Sergio Herrera til 1-1.
Zinedine Zidanes side visste at dette var en potensiell skli, og etter 14 minutter var de bak. Unai Garcia dykket med et hjørne forbi Thibaut Courtois fra 12 meter. Men Madrid holdt hodet og var snart i vater.
billiga fotbollströjor
Real Madrid snudde en vanskelig bortekamp mot Osasuna til en rutinemessig seier da de tok et nytt skritt mot å gjenvinne tittelen.