Configuration des menus dans le panneau d'administration

Se connecter

Description

481 manchester united drakt Tobias
Det satte opp den dramatiske finalen, som inkluderte Fernandos oppsigelse for en foul på Francisco Trincao – og et rødt kort for Sevilla -spissen Luuk de Jong, som protesterte fra tribunen etter å ha blitt byttet ut.
Dembele ga hjemmelaget den perfekte starten, men uavgjort kunne ha blitt veldig annerledes hvis Marc-Andre ter Stegen ikke hadde reddet straffen fra Ocampos, som selv ble felt for straffesparket av Oscar Mingueza.
Klubben vil velge en ny leder på søndag, og de tre kandidatene, Joan Laporta, Victor Font og Toni Freixa, var alle tilstede på tribunen for å se comebacket.
Forberedelsene til onsdagens spill ble overskygget av at tidligere president Josep Maria Bartomeu ble arrestert mandag og klubbens Camp Nou -kontorer ble raidet i en sonde knyttet til påstander om feil ledelse og korrupsjon i virksomheten.
liverpool drakt
Barca, som sikter mot en rekordforlengende 31. seier i Copa del Rey, møter enten Athletic Bilbao eller Levante i finalen, med siste fire uavgjort 1-1 etter første etappe i Bilbao.
Lucas Ocampos bommet på en straffe for Sevilla, som deretter fikk Fernando utvist like før Gerard Pique utlignet dramatisk til 2-2 i tilleggstid.
fotballdrakt barn
Martin Braithwaite fikk det avgjørende målet.
fotballdrakt barn
Barcelona veltet et underskudd på to etapper i første etappe da de slo 10-mann Sevilla 3-0 etter ekstra tid i en Copa del Rey-semifinale full av drama og hendelser.

Sacramento State Athletics
IrvinglnV billige fotballdrakter FranUnhya
MarlaBrak Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo CecilSher

Administrateurs

ABORDER LA VIOLENCE © All rights reserved.
X
Aller à la barre d’outils